fbpx
Saturday, 24 September 2022

ЛАЖНИ ВЕСТИ

Претседателот на МАНУ Коцарев дезинформира дека „Македонците веќе уште денес ги нема“

Претседателот на МАНУ, Љупчо Коцарев, шири дезинформации дека „Македонците уште денес ги нема“, изведувајќи погрешен заклучок од документ за упис...

Прочитај повеќе

Вистиномер: Не е точно дека владата го забранила терминот „македонски“ на Саемот во Белград

Тврдењата дека Владата им забранила на компаниите во Белград да го користат зборот „македонски“ ги демантираа од Владата. Оттаму, посочија...

Прочитај повеќе
Page 1 of 93 1 2 93