fbpx

NEWSLETTER

Опозицијата со опасни националистички и антизападни игри; на локално ниво прават „чуда“ со својата неефикасност и неисполнети ветувања!

Драги читателки и читатели, Опозицијата, сега здружена во „ликот и делото“ на Мицковски и Апасиев, е во екот на својата...

Прочитај повеќе

Македонија е почитувана земја во светот, а самонаречените левичари, како најдолни хулигани, дивеат во парламентот

Драги читателки и читатели, Ако треба да погледнеме наназад и да одбереме настан што ги одбележа изминатите седум дена, еден...

Прочитај повеќе