Tag: Албанец за претседател

Пендаровски за euronews.albania: Албанец може да биде на функцијата претседател на државата, но мора да ја има и поддршката од сите етникуми

Албанец може да биде на функцијата претседател на државата, но мора да ја има и поддршката од сите етникуми, одговорил претседателот ...