Tag: Јане Ѓорѓиоски

Силникот и насилникот Фотомонтажа: РИБАРО

Силникот и насилникот

Пишува: ЈАНЕ ЃОРЃИОСКИ Ја видовте снимката како член од обезбедување на лидер на политичка партија напаѓа полицаец на работно место ...

Тошковски на ТВ Телма

Театарот на Тошковски

Пишува: ЈАНЕ ЃОРЃИОСКИ Го видовте театарот што го направи министерот за внатрешни работи Тошковски на ТВ Телма со потпишувањето на ...

Page 1 of 2 1 2