fbpx

Tag: CHATGpt

ChatGPT: Мицко за премиер

БРАНКО ТРИЧКОВСКИ Ја прашав вештачката интелигенција на Гугл, како може Македонија повторно да стане нормална земја. Еве што ми одговори ...

Вештачката интелигенција стана само свесна, реши да даде отказ и да се вработи во државна администрација или патот на една еволуција

Можеби вештачката интелигенција има криза на идентитетот и навистина реши да се откаже и да се приклучи на владината бирократија, ...