fbpx

Tag: Дискурс

Судир на концепти – Пендаровски со попристапен дискурс за граѓаните, Силјановска изгубена во концептите на предавањата!

Меѓу социјалдемократскиот кандидат за претседател, Стево Пендаровски, и кандидатката на екстремната десница, Горнада Силјановска Давкова, познавачите на политичките збиднувања во ...