fbpx

Tag: Европскиот центар за извонредност за справување со хибридни закани

Османи: Северна Македонија станува 35-та земја учесничка на Европскиот центар за извонредност за справување со хибридни закани

- Потпишување на Меморандумот за пристапување на Северна Македонија кон Европскиот центар за извонредност за справување со хибридни закани. Во ...