fbpx

Tag: гасовод

Нуредини: Очекувам годинава да се фокусираме на долгорочните мерки за аерозагадувањето, пред се на изградбата на гасоводот како трајно решение

Како Влада очекувам во 2023 година да се фокусираме на долгорочни мерки за аерозагадувањето, пред се на изградбата на гасоводот, ...