Tag: Гордон Браун

Како да се гони Путин

Пишува: ГОРДОН БРАУН / PROJECT SYNDICATE Пред неколку недели, Меѓународниот кривичен суд издаде налог за апсење за рускиот претседател Владимир Путин за военото злосторство за ...