Tag: Гутереш

Гутереш во извештајот за Косово: Недостигот на напредок во дијалогот носи ризик од дополнителни тензии и можна ескалација

Генералниот секретар на Обединетите нации, Антонио Гутереш ги повика Белград и Приштина да се воздржат од преземање унилатерални дејствија кои ...

Page 1 of 3 1 2 3