fbpx

Tag: Линијата за претпазливост и ликвидност

ММФ: Раст од три проценти следната година, пристап до 200 милиони евра во рамки на Линијата за претпазливост и ликвидност

Економијата на Северна Македонија и понатаму продолжува да се опоравува од европската енергетска криза од минатата година. По силниот економски ...