fbpx

Tag: Лондон

Македонските амбасади во Берлин и во Лондон: Патниот лист е со важност од 30 дена, чини 30 евра на трошок на граѓаните

Македонските амбасади во Берлин и во Лондон на нивните официјални фејсбук страници објавија инструкции за државјаните на Република Северна Македонија ...

Page 1 of 3 1 2 3