fbpx

Tag: Максим Димитриевски

Груби му пиша на Максим Димитриевски: Дали во Будимпешта договори гласови да ти даде ВМРО на локалните избори?

Артан Груби во коментар на Фејсбук профилот на Максим Димитриевски, го прашува кумановскиот градоначалник, дали тој во Будимпешта договорил ВМРО-ДПМНЕ ...