fbpx

Tag: маневри

Финскиот претседател Стуб: Вежбата на НАТО испраќа порака до Русија, Алијансата ќе дејствува доколку некоја членка биде нападната

Финскиот претседател Александар Стуб рече дека тековната воена вежба на НАТО во Нордиските земји испраќа порака до Русија дека Алијансата ...