fbpx

Tag: напори

Тренчевска: Граѓаните го препознаваат значењето на нашите колективни напори за одржување на достоинството на трудот

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денес се обрати на презентацијата на новата Mетодологија за пресметка на синдикалната кошничка, ...