fbpx

Tag: НАТО

Меѓу Запад и Русија

Пишува: ДЕСТАН ЈОНУЗИ Наспроти бруталниот 11-годишен режим на Никола Груевски, поранешниот социјалдемократски лидер Зоран Зaев беше вистинит, веруваше во западните ...

Столтенберг потврди дека НАТО одобри испраќање дополнителни сили во Косово поради актуелната ситуација

Генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг денеска изјави дека Северноатлантскиот совет одобрил испраќање дополнителни сили вп Косово поради актуелната ситуација. ...

Page 1 of 30 1 2 30