Tag: Општина Центар

Герасимовски: Нема да толерираме манипулации на инвеститорите со фиктивни паркинг места во новопроектираните објекти

Советот на Општина Центар, на предлог на градоначалникот Горан Герасимовски, донесе одлука за измена и прецизирање на регулативата за обезбедување ...

Page 1 of 6 1 2 6