Tag: Јована Тренчевска

Тренчевска: Ранливите категории на граѓани остануваат во фокусот на работата на Министерството, се грижиме за сите

Министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска денеска го најави министерскиот состанок, четврти по ред по усвојувањето на „Декларацијата ...

Тренчевска ги прими пензионерите: Министерството за труд и социјална политика е отворено за сите пензионери

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денеска оствари средба со претставници на Иницијативниот одбор на пензионери на Македонија, ...

Тренчевска: Со актуелната Влада пензиите ги следат реалните показатели за раст, со ВМРО-ДПМНЕ пензионерите зависеа од волјата на политичката партија на власт

Рацин.мк следеше дел од турнејата на министерката за труд и социјална политика Јована Тренчевска која во повеќе општини го презентираше ...

Page 1 of 2 1 2