Tag: пад

Падна холандската Влада

Премиерот на Холандија, Марк Руте синоќа соопшти дека неговата коалициска Влада поднесува оставка поради непомирливите разлики за имиграциската политика. - ...

фото: ЕПА

Пад на увозот во Кина

Во април забележан е драстичен пад на увозот на Кина, како и забавување на извозот, што сигнализира намалена побарувачката во ...