Tag: парламентарен Самит

Џафери на Самитот на Меѓународната Кримска платформа ги осуди нелегалните избори на привремено окупираните територии на Украина

Како земја-кандидат за членство во Европската унија, Република Северна Македонија верува дека институциите на Европската унија ќе ја одржат перспективата ...