Tag: Партија на пензионери

Тренчевска: Актуелната методологија обезбедува историски најголем и континуиран раст на пензиите, политички мотивираните протести не се решение

Министерката за труд и социјална пиолитика Тренчевска вели дека протестите не се решение, ниту притисокот, ниту манипулациите со кои се ...