Tag: Пирц Мусар

Иницијативата за промена на начинот на носење одлуки во ЕУ се однесува и на проширувањето, вели Пирц-Мусар

Словенечката претседателка Наташа Пирц Мусар денеска во Скопје изјави дека според нејзините сознанија иницијативата која ја покренаа седум земји-членки на ...