Tag: поградец

Еколошки организации: Извештајот на Министерството за култура за Охридскиот регион до УНЕСКО не соодветствува со реалната состојба на терен

Претставници на 17 еколошки невладини организации и граѓански иницијативи од Охрид, Струга и Поградец денеска на прес-конференција истакнаа дека поднесениот ...