Tag: потпишување

Премиерите од Западен Балкан потпишаа Договор за признавање на професионалните квалификации на медицинските сестри, ветеринарните хирурзи, акушерките и фармацевтите

Премиерот Димитар Ковачевски објави на својот фејсбук-профил дека денеска во Тирана заедно со неговите колеги од Западен Балкан потпишале Договор ...

Битиќи и Деспотовски во Франкфурт, ќе се потпише договор за инвестиција на БМЗ во Северна Македонија

Вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи и директорот на Дирекцијата за технолошко индустриски развојни зони (ТИРЗ) Јован Деспотовски денеска заминуваат ...

Потпишан Општиот колективен договор, 130 илјади вработени во јавниот сектор од септември со 10 отсто повисоки плати

Министерката за труд и социјална политика Јована Тренчевска и претседателот на Сојузот на синдикати на Македонија, Слободан Трендафилов, денеска после ...