Tag: ратификација

Забрчанец за договорите за Отворен Балкан: Се чека пратениците да кажат „да“ за да почне да функционира слободниот проток на работна сила и услуги

За активирање на економската мерка со која ќе се овозможи слободно движење на пазарот на трудот, слободно движење на луѓе ...