fbpx

Tag: Шенген зона

Совет на амбасадори: Воведување дигитални овластувања за патување во Шенген зоната и плаќање влезна такса е сериозен чекор наназад

Советот на амбасадори со голема загриженост ги следи најавите кои што доаѓаат од Брисел и од главните градови на земјите–членки ...