fbpx

Tag: шумарство и водостопанство

Николовски: Заеднички да работиме и соработуваме подобрувајќи ги земјоделските и прехранбени производи, овозможувајќи на целото население здрава и безбедна храна достапна за сите

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски заедно со делегација на министерството денес учествува на 15-тата Берлинска Конференција на ...

МЗШВ: Третиот и четвртиот столб на земјоделскиот буџет 2023, насочен кон капиталните водостопански инвестиции и зелената транзиција

Третиот столб на земјоделскиот буџет за 2023 е силно насочен кон капиталните водостопански инвестиции. Нема стабилно земјоделство без доволно вода. ...