Tag: синдикални здруженија

Министерството за здравство ги поддржува заложбите на синдикатите, од септември ќе се разговара подетално за платите

Министерството за здравство ги поддржува заложбите на медицинските синдикални здруженија за подобар здравствен систем и за поефикасна  здравствена услуга на ...