Tag: убиен војник

Украинската служба за безбедност го потврди идентитетот на ѕверски убиениот украински војник застрелан откако кажал „Слава Украини“

Украинската служба за безбедност го потврди идентитетот на украинскиот војникот застрелан откако кажал „Слава Украини“, објави на Твитер, Антоан Герашченко, ...