fbpx

Tag: Љубојно

Костадиновска-Стојчевска: Со реконструкција на Старото училиште во Љубојно ја зацврстуваме колективната меморија на државата

Министерката за култура Бисера Костадиновска–Стојчевска во интервју на ТВ „Слободен печат“, говореше за значењето на Старото училиште во Љубојно и ...

Забрчанец: Чест ми е што дадов придонес за реконструкцијата на старото училиште во Љубојно и адаптација во центар за промоција на македонскиот јазик

Министерката за култура Бисера Костадиновска Стојчевска објави видео во кое вели „Со Центарот за македонски јазик во Љубојно го заштитуваме ...