fbpx

Tag: Владимир Новински

Украина воведе санкции за деветмина свештеници на Руската православна црква во Украина и бизнисменот Новински

Украинскиот претседател Володимир Зеленски денеска воведе санкции за еден од најбогатите украински бизнисмени Владимир Новински и девет високи свештеници поврзани ...