fbpx

Tag: вмро

На денешен ден

Пишува: ЏАБИР ДЕРАЛА Зборот не може да биде уапсен. Вистината не може да се скрие. Слободата нема цена. Ова е ...

Бранко Тричковски

Волкот од Систина стрит

Пишува: БРАНКО ТРИЧКОВСКИ Колку илјади километри треба да пливам за да стигнам до маргината на односите, до другиот брег, каде ...

Kindergarten politik

Пишува: АНА ЧУПЕСКА Невозможно беше да се воздржам од адресирање на ѓубраџискиве состојби. Симптомите на нашата неизлечива болест непозната во ...

Мицко против Мицкоски

Пишува: АНА ЧУПЕСКА Оние кои лажат дека го штитат македонскиот идентитет, од наводен бугарски диктат. Тие, исто така лажат дека ...

Page 1 of 2 1 2