fbpx

ХИБРИДНИ ЗАКАНИ

Предупредување за нуклеарен напад се појави на екраните на руските државни медиуми откако беа хакирани

Телевизиските и радио преносите во Москва и регионот Свердловск беа накратко прекинати со порака со предупредување за напад со нуклеарна...

Прочитај повеќе

ВМРО-ДПМНЕ со манипулативно соопштение спинува дека не се прави ништо за справување со заканите со бомби

Преку манипулативна комуникација со јавноста во која има ред вистина, ред полувистина и невистина главната партија на опозицијата, ВМРО-ДПМНЕ, спинува...

Прочитај повеќе

Две години од упадот во Конгресот во САД, настан идентичен на македонскиот 27 април: Дали истиот центар стои зад двата напади?

Поминаа две години од насилниот упад во американскиот Конгрес, моментот кога поради политичките и лични амбиции на еден човек, загрозена...

Прочитај повеќе