Friday, 10 April 2020

ГОВОР НА ОМРАЗА

Андоновски: Говорот на омраза го гледам како алатка на одредени десничарски структури која ја користат да дојдат и останат на власт

Говорот на омраза не е ништо друго освен креирање и одржување на атмосфера на страв. Страв кон различни групи, кои...

Read more
Page 1 of 7 1 2 7