fbpx

Tag: Британија

Османи – Клеверли: „Силна британска поддршка за усвојување на уставните измени и непречен европски пат на државата”

Министерот за надворешни работи Бујар Османи денес оствари средба со државниот секретар за надворешни работи, Комонвелт и развој, Џејмс Клеверли, ...

Page 1 of 2 1 2