fbpx

Tag: Доналд Трамп

По заканувачките коментари на Трамп: Полска, Франција и Германија ветија дека ќе ја направат Европа посилна наспроти стравот од Русија

Владите на Полска, Франција и Германија ветија дека ќе ја направат Европа безбедносна и одбранбена сила со поголема способност да ...

Page 1 of 3 1 2 3