fbpx

Tag: европа

Мицковски, бранителот на Европа

Пишува: ЏАБИР ДЕРАЛА Мицковски секогаш страдал од недостаток на дефинирани и јасни ставови. Единствена препознатлива карактеристика во неговата „политика“ е ...

Студентската правобранителка Постоловска: Европските проекти и програмите на ЕУ може да ни ги донесат европскте принципи и вредности дома

„Ако користењето на европски фондови, градење на европски цели и слично, ако тие европски организации, проекти на некој начин промовираат ...

Page 1 of 6 1 2 6