fbpx

Tag: ФРОНТЕКС

Влада: Ратификувањето на Договорот за ФРОНТЕКС е издигнување на македонскиот идентитет на европско рамниште

Владата на Република Северна Македонија го поздрави усвојувањето на Законот за ратификација на Договорот помеѓу Република Северна Македонија и Европската ...