fbpx

Tag: Ирак

Фото: Eduard Delputte / Unsplash

Приказна за две инвазии

Пишува: РИЧАРД ХААС / Project Syndicate Лидер на авторитарна земја со огромни енергетски резерви ги засилува своите вооружени сили долж границата ...