fbpx

Tag: истражна постапка

Основното јавно обвинителство. Фото: МИА

ЈО поведе истражна постапка против косовски државјанин во чиј дом во Кондово се пронајдени оружје и муниција

Основното јавно обвинителство Скопје донесе наредба за спроведување истражна постапка против 37-годишен државјанин на Косово со престојувалиште во Кондово, за ...