fbpx

Tag: маркет

Возрасна жена го пресретна Ковачевски во маркет: „Цените се до плафон, со два денара макарони и јајца еден денар на 99 денари сега ги замрзнавте“

Премиерот Димитар Ковачевски денеска во маркет беше пресретнат и прашан за пензиите од повозрасна потрошувачка во маркетот, која во кусиот ...