fbpx

Tag: Мицкоски

Мицковски, бранителот на Европа

Пишува: ЏАБИР ДЕРАЛА Мицковски секогаш страдал од недостаток на дефинирани и јасни ставови. Единствена препознатлива карактеристика во неговата „политика“ е ...

Page 1 of 27 1 2 27