Tag: МТФ „Војдан Чернодрински”

Костадиновска-Стојчевска: „Чернодрински“ е едно од најсилните оружја со кое успешно ја чуваме и развиваме македонската уметност

Поздравното обраќање на отворањето на 57. издание на Меѓународниот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ од министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска која од оправдани ...