Tag: Русија

Фото: Скриншот Голос.Дагестана

Најмалку 19 мртви во терористички напад во рускиот регион Дагестан, локалните власти побрзаа да ги обвинат Украина и НАТО

Вооружени напаѓачи вчера убија повеќе полицајци и еден свештеник во очигледно координиран напад врз два града во најјужната руска република ...

Page 1 of 53 1 2 53