Tag: Устав

Емилија Целакоска

Да се бива или не

Пишува: ЕМИЛИЈА ЦЕЛАКОСКА „Не нѐ бива, не бива држава од нас“ завршува познаникот и се прашувам дали тоа само така ...

Page 5 of 5 1 4 5