Tag: ВЛЕН

Изет Меџити: Имаме договор со Мицкоски – прв вицепремиер ќе постои, Балансерот ќе се замени со закон за правична застапеност

За разлика од потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ, Алекасандер Николовски, кој изјави дека ќе се укине функцијата прв вицепремиер, неговиот коалициски ...

Европскиот фронт – ја започнуваме битката за легитимитет; ВЛЕН – ДУИ да биде конструктивна опозиција и да направи непречена транзиција

Лидерот на Европскиот фронт Али Ахмети на прес-конференцијата рече дека Фронт ќе започнува битката за легитимитет, за волјата на Албанците ...

Page 1 of 3 1 2 3