fbpx

Tag: вселена

НАТО го зголемува военото производство; Столтенберг најави соработка меѓу сојузниците и за безбедносни прашања поврзани со вселената

НАТО ги зголемува инвестициите во производството на муницијата. Балоните се дел од засилените разузнавачки операции на Кина и Русија. НАТО ...