fbpx
Monday, 23 May 2022

Пад на светските берзи по постојаните предупредувања за можна руска инвазија на Украина

Акциите на светските берзи продолжуваат со пад и денеска по постојаните предупредувања за можна руска инвазија на Украина, што според официјални извори...

Прочитај повеќе
Page 1 of 2 1 2