fbpx
Saturday, 3 December 2022

Tag: ЕУ

Кацарска-Гир: ЕУ со силна поддршка за Уставниот суд бидејќи го гледа како централна институција во процесот на реформи

Претседателката на Уставниот суд Добрила Кацарска денеска се сретна со шефот на делегацијата на Европска Унија, амбасадорот Дејвид Гир. Средбата ...

Page 1 of 2 1 2