fbpx

Tag: меѓуетнички односи

(ВИДЕО) Таравари за ЦИВИЛ МЕДИА: Состојбата во Македонија е безнадежна и депресивна; би сакал, по изборите, да имаме Влада која ќе го продолжи одот кон ЕУ

Веќе сме во засилена предизборна трка, иако официјално не се потврдени изборните програми и рокови. Со д-р Арбен Таравари, интелектуалец, ...

(ВО ЖИВО) Државниот врв, владини претставници, експерти и новинари говорат на големата конференција на ЦИВИЛ за меѓуетничките односи

Конференцијата на ЦИВИЛ „Односи меѓу заедниците: Перцепции, надежи и стравови, предизвици и решенија“ ја отвора претседателот на државата,  Стево Пендаровски, ...